HomeNieuwsBizarPolitie betrapt man die zonder banden over de autosnelweg raast

Politie betrapt man die zonder banden over de autosnelweg raast

In Nederland heeft de politie een automobilist opgepakt die vergeten was dat hij twee banden miste, waardoor hij op verwoeste velgen reed. De man was ook onder de invloed van drugs en drank.

Om vijf uur ’s ochtends kwam bij de politie een melding binnen. Op de rijksweg in de richting van Rotterdam naar Hendrik-Ido-Ambacht reed er volgens ooggetuigen een auto waar vonken vanaf kwamen. Een patrouille van de wegpolitie kwam ter plaatse en vond de wagen op de vluchtstrook van de A15, ter hoogte van een tankstation.

Onder invloed

Het werd al snel duidelijk waarom er vonken van zijn auto kwamen. Aan de passagierskant van het voertuig ontbraken namelijk de banden. Maar dat was voor de bestuurder geen struikelblok geweest om te rijden, waardoor de wieldoppen en velgen volledig versleten waren.

Bovendien was de automobilist onder invloed van sterke drank en wiet, dat schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Binnenkort mag de Nederlander zich verantwoorden bij de rechter voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

Het bericht Politie betrapt man die zonder banden over de autosnelweg raast verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels