HomeNieuwsBizarPlussize model krijgt kritiek nadat ze in doorzichtige outfit poseert: "Is het...

Plussize model krijgt kritiek nadat ze in doorzichtige outfit poseert: “Is het een schande om enorme borsten te hebben?!” (foto)

Een Braziliaanse influencer kreeg de wind van voren toen ze een foto deelde waarop ze badkleding draagt en haar boezem grotendeels zichtbaar is.

Letticia Muniz wenste haar volgers op 1 januari een voorspoedig 2024 door enkele foto’s te delen waarop ze op het strand poseert met een slipje aan, maar zonder bovenstukje. Ze droeg er wel een outfit over, maar die was zo doorschijnend dat haar boezem te zien was. Ze kreeg heel wat negatieve reacties over zich heen, maar liet zich er niet door ontmoedigen. “Ik kan ze niet meer tellen, de slanke bekendheden die foto’s delen in doorzichtige outfits. Maar toch haal ík weer het nieuws. Is het een schande om enorme borsten te hebben?!”, zucht ze op Instagram.

Gemengde reacties

Haar volgers reageren verdeeld op haar verontwaardiging. “Doe alsjeblieft voort! Wij echte vrouwen zien dat graag. Je inspireert ons en laat ons zien hoe mooi we zijn met onze onvolmaaktheden”, “Je ziet er prachtig uit in deze outfit. Ik meen het, je bent heel mooi”, en “Ik ben er zeker van dat als ze slank was, iedereen haar alleen maar complimenten zou geven”, klinkt het aan de ene kant. Maar ook: “Ik hou van je, maar ik vind de outfit echt niet mooi en dat heeft niets met jou te maken”, “Komaan, dit is gewoonweg vulgair. Jammer dat je dit doet om aandacht te krijgen”, en “Ik vind het gewoonweg niet cool. Het is overdreven”, lezen we in de reacties.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels