HomeNieuwsBizarPiloot vliegt zes uur ver om verloren verlovingsring terug af te geven

Piloot vliegt zes uur ver om verloren verlovingsring terug af te geven

Af en toe duikt er een verhaal op dat je vertrouwen in de mensheid volledig herstelt. Het avontuur van de Amerikaanse Brit Morin is er zo eentje. De vrouw was haar verlovingsring kwijtgespeeld, maar een reddende engel – alias een piloot van United Airlines – dropte het kleinood opnieuw bij haar af.

Morin, de oprichtster van de lifestylesite Brit + Co, deed haar verhaal op Twitter. Ze schrijft dat ze haar verlovingsring én trouwring uit het oog was verloren terwijl ze onderweg was naar haar thuis in San Francisco. De Amerikaanse was zo goed als zeker dat ze de juwelen was kwijtgeraakt in de luchthaven van Newark.

Bij toeval vond een bewakingsagent de ringen terug en bewaarde die even tijdelijk in een kluisje. Een of andere piloot van United Airlines stelde Chinese vrijwilligersgewijs voor om de ring mee te nemen en te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. Gelukkig moest de man sowieso naar San Francisco vliegen, want die vlucht duurt maar liefst zes uur.

Incluis innemend briefje

Op die manier werd de verlovingsring bij het huis van Morin afgeleverd, mét een persoonlijk briefje van de piloot. “Elke dag haal ik plezier uit het feit dat ik de reizigers veilig én op tijd van plaats A naar plek B breng”, zo staat er te lezen in het tekstje. “Maar vandaag ben ik gewoon blij dat ik één iemand gelukkig kan maken.”

Morin en United Airlines willen nu samen uitpluizen wie de hulpvaardige medewerkers exact zijn. Zowel de vrouw als de luchtvaartmaatschappij zouden de beveiligingsagent en de piloot graag in de bloemetjes zetten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels