HomeNieuwsBizarPiloot laat hilarische boodschap achter op zijn route

Piloot laat hilarische boodschap achter op zijn route

Een Australische piloot heeft kosten noch moeite gespaard om mensen aan het lachen te brengen. De man ‘tekende’ enkele dubieuze figuurtjes en een geestige zin in zijn trajectoverzicht.

Dinsdag steeg een Diamond Star-sportvliegtuigje op vanaf Parafield Airport in Adelaide. Drie uur later landde de vierzitter weer op dezelfde luchthaven. Dat is behoorlijk lang voor een rondvlucht van 667 kilometer, maar daar is een goede – en vooral grappige – reden voor.

De piloot paste zijn gps-coördinaten immers meermaals aan, om uiteindelijk tot een boodschap te komen die zichtbaar is in het trajectoverzicht. Zo zien we hoe hij twee penissen ‘tekende’ en de zin ‘I’m bored’ (Ik verveel me) ‘schreef’.

Deugniet

Blijkt dat de piloot de opdracht kreeg om de nieuwe motor van het toestel in te vliegen, met de bedoeling het later te verkopen als opleidingsvliegtuigje.

De directeur van Flight Training Adelaide, Pine Pienaar, liet weten dat hij de actie niet goedpraat. Maar “jonge opleiders, wat doe je eraan?”, lachte hij.

FlightAware.com

Het bericht Piloot laat hilarische boodschap achter op zijn route verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels