HomeNieuwsBizarPenthouse in New York verkocht voor DIT hallucinant bedrag

Penthouse in New York verkocht voor DIT hallucinant bedrag

Bijna 190 miljoen dollar voor een penthouse boven Central Park: het extreem luxevastgoed van New York breekt opnieuw records met de verkoop die onthuld werd door de Wall Street Journal.

Het penthouse – een erg luxueus appartement op de bovenste verdieping van een flatgebouw, meestal met een dakterras – met een oppervlakte van bijna 900 vierkante meter en vier slaapkamers, bevindt zich in een wolkenkrabber in Central Park South 220, in het hart van Manhattan.

Volgens de Wall Street Journal (WSJ) verkocht de Amerikaanse miljardair Daniel Och (61) het optrekje voor bijna 190 miljoen dollar, nadat hij het in 2019 zelf voor 93 miljoen had gekocht.

De WSJ spreekt van een van de duurste appartementen ooit verkocht in New York. In 2019 betaalde de Amerikaanse fondsbeheerder Ken Griffin ongeveer 238 miljoen dollar voor een flat in dezelfde wolkenkrabber. Dat was een absoluut record voor een flat in de Verenigde Staten.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/penthouse-new-york-verkocht-voor-dit-hallucinant-bedrag

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels