HomeNieuwsBizarParket seponeert zaak gestolen verdwaalpaal met lachend kakske in Oostende

Parket seponeert zaak gestolen verdwaalpaal met lachend kakske in Oostende

Het parket van Brugge heeft de zaak van de gestolen verdwaalpaal met het lachend kakske in Oostende geseponeerd. De jongeren die afgelopen zomer de verdwaalpaal hadden meegenomen op hun vakantieappartement in Oostende worden dus niet vervolgd.

Net nadat de nieuwe verdwaalpaal met de emoticon lachend kakske geplaatst was op het strand van Oostende, hadden enkele jongeren hem al gestolen. De politie startte een zoektocht maar al snel verraadden de jongeren zichzelf door op sociale media foto’s te posten met de gestolen verdwaalpaal.

Afval opruimen

Burgemeester Bart Tommelein aanvaardde de excuses van de jongeren en besloot ze geen GAS-boete te geven. In ruil daarvoor moesten ze wel afval opruimen op het strand van Oostende. De jongeren werden toen wel ondervraagd en er werd een proces-verbaal opgesteld. Daardoor kon het parket de dieven later nog straffen.

Het parket afdeling Brugge heeft nu besloten dat niet te doen en de zaak te seponeren. De jongeren moesten deze zomer wel de schade aan de paal terugbetalen.

Het bericht Parket seponeert zaak gestolen verdwaalpaal met lachend kakske in Oostende verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels