HomeNieuwsBizarPakistaanse ‘Game of Thrones’-lookalike is nu zelf bekend

Pakistaanse ‘Game of Thrones’-lookalike is nu zelf bekend

De Pakistaanse Rozi Khan heeft heel wat beroemdheid verworven omdat hij sprekend op acteur Peter Dinklage lijkt. Die speelt Tyrion Lannister in de populaire ‘Game of Thrones’-serie. Mensen spreken de 26-jarige dubbelganger uit de stad Rawalpindi vaak aan op straat en nemen selfies met hem.

Tot een paar maanden geleden had de 26-jarige Khan nog nooit van Dinklage gehoord. Maar zijn leven veranderde toen de zoon van de restauranteigenaar waar hij werkte de gelijkenis zag met de wereldberoemde acteur. Die plaatste een foto van de lookalike op Facebook, waardoor hij nu ook bekend is.

(Lees hieronder verder)

AFP / A. QURESHI en C. DELMAS

Reclamespot

“In het begin noemden ze me Peter Dinklage”, zegt Khan tegen Reuters. “Daarna zag ik de televisieserie en werd ik langzaam maar zeker beroemd.” De gelijkenis gaat verder dan gelaatstrekken: beide mannen zijn ook 135 centimeter lang.

“Ik hoop zelf ook acteur te worden en Peter Dinklage ooit te ontmoeten”, voegde Khan eraan toe. Dankzij zijn bekendheid gaat dat alvast de goede richting uit, want hij heeft ondertussen al meegespeeld in een reclamespot.

AFP / A. Qureshi
AFP / A. Qureshi

Het bericht Pakistaanse ‘Game of Thrones’-lookalike is nu zelf bekend verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels