HomeNieuwsBizarOverspelige man valt door de mand door deze Instagramfoto

Overspelige man valt door de mand door deze Instagramfoto

De Russische Yulia Agranovych heeft een vreemde ontdekking gedaan tijdens het scrollen op Instagram. In de newsfeed verscheen een foto die haar wel heel bekend voorkwam. Het panorama leek als twee druppels water op het uitzicht vanuit haar slaapkamerraam. 

De foto stond op het profiel van een onbekende dame. Om te achterhalen wat er precies aan de hand was, bekeek Yulia de Instagrampagina van de vrouw. Al snel bleek dat ze heel wat meer gemeenschappelijk hadden dan alleen het uitzicht.

Foto met echtgenoot

Zo vond de Russische een foto terug waarop de vrouw poseert met haar man Nazar. Al snel vielen de puzzelstukjes in elkaar en confronteerde Yulia haar echtgenoot met de afbeeldingen. Die probeerde zich er onderuit te praten, maar de maîtresse gaf toe dat ze het bed had gedeeld met Nazar.

Meerdere maîtresses

Uiteindelijk bekende de echtgenoot zijn ontrouw en biechtte hij op dat hij met meerdere vrouwen afsprak wanneer Yulia niet thuis was. Hoewel hij beweert nooit “mentaal ontrouw” te zijn, wil zijn vrouw niets meer met hem te maken hebben. Zij is vooral blij dat ze het nu ontdekt heeft en niet wanneer ze zwanger zou zijn.

Instagram agranovych
Instagram / agranovych
Yulia Agranovych
Instagram / agranovych
Vlada Abramovich
Instagram / Vlada Abramovich

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels