Vind ons op

Zita

Overspelige echtgenoot laat tattoo plaatsen om vrouw terug te winnen

Bizar

Overspelige echtgenoot laat tattoo plaatsen om vrouw terug te winnen

Ontrouw kan gevolgen hebben: dat wisten de Ignace Crombés van deze wereld al, maar voor José Torres is er echt wel geen weg terug. De onfortuinlijke schuinsmarcheerder besloot een gigantische tattoo op zijn borst te plaatsen om zijn spijt te betuigen. 

José Torres uit Houston ging vreemd met een prostituee wat zijn vrouw ter ore kwam. Om zijn eega terug te winnen, liet Torres dan maar een enorme tattoo op zijn buik te laten zetten, waarin hij niet alleen schuld bekent, maar ook toegeeft een “leugenaar”, “manipulator”, “vreemdganger” en een “oneerlijke, respectloze hoerenloper” te zijn.

 

“Ik, José L. Torres, laat op 2 januari 2019 vrijwillig een tatoeage zetten opdat ik het vertrouwen van mijn vrouw terug kan winnen omdat ik pijn en verdriet in ons huwelijk gebracht heb”, staat er voluit te lezen op de borstkas van de man. Wat volgt is een lijstje van slechte kwaliteiten die de man toegeeft te bezitten. “Ik ben een leugenaar, manipulator, vreemdganger en een oneerlijke, respectloze hoerenloper.”

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Nothing like some nice lettering to start the year. @snake___pit ( just to clarify i didnt know the tattoo was mispelled until they started talking about it)

Une publication partagée par Tattoos By Jorge (@sickcat_13) le

Spelfouten

Alsof het zo nog niet pijnlijk genoeg is, blijken er verschillende spelfouten in de tatoeage te zijn geslopen. Zo staat er ‘deciever’ (misleider, wat ‘deceiver’ moet zijn) en ‘disrespectul’ in plaats van ’disrespectful’ (respectloos).

De tatoeëerder die de tatoeage zette en het beeld op sociale media deelde, ene Jordi, verontschuldigt zich dat hij pas na het zetten van de tattoo doorkreeg dat er spelfouten in de tekst stonden.

Genadeloze sociale media

De tatoeage en de man die hem liet zetten worden intussen genadeloos afgekraakt op sociale media. “Zijn vrouw wil er waarschijnlijk niet elke keer aan herinnerd worden dat hij vreemdging wanneer ze hem zonder t-shirt ziet rondlopen”, klinkt het.

“Het geld voor die tattoo was beter richting de scheiding gegaan, die er uiteindelijk wel zal komen”, zegt iemand anders. Anderen vonden de tattoo dan weer ‘aartslelijk’ en Torres zelf een ‘idioot’ om hem te laten zetten.

Het bericht Overspelige echtgenoot laat tattoo plaatsen om vrouw terug te winnen verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top