HomeNieuwsBizarOuders installeren camera omdat ze niet willen dat zoon nog masturbeert

Ouders installeren camera omdat ze niet willen dat zoon nog masturbeert

De ouders van een 15-jarige jongen uit Alaska hebben een camera in zijn kamer geplaatst om er zeker van te zijn dat hij niet meer masturbeert. Ze zijn immers tegen elke vorm van seks voor het huwelijk.

De 15-jarige jongen werd onlangs op zijn kamer door zijn vader betrapt toen hij zichzelf aan het plezieren was. De vader barstte in woede uit en maakte hem duidelijk dat dat niet meer mag gebeuren. Voor zijn ouders is elke vorm van seks voor het huwelijk immers volledig uit den boze. Om helemaal zeker te zijn, installeerden de ouders een camera in de kamer van de jongen.

Gezonde dosis privacy

De jongen kroop in zijn pen en vroeg aan de Reddit-gebruikers of het normaal is dat hij zelfs zijn eigen lichaam niet mag aanraken. De reactie van nagenoeg alle forumleden sprak boekdelen. “Ongeacht of je nu wel of niet masturbeert – wat helemaal normaal is – moet je een gezonde dosis privacy hebben, of je nu in je bed ligt of een douche neemt”, klinkt het.

Opvoedingscursus

Ook experte in familierecht Jacqueline Newman ondersteunt deze stelling. “Dit is geen jong kind meer. Elke rechtbank zal beamen dat de jongen recht heeft op privacy in zijn bed- en badkamer. Om hun ouderlijke rechten te verliezen, zouden er zware beschuldigingen tegen de ouders en bewijs daarvan moeten opduiken. In dit geval is dat niet zo, dus kan ik me niet voorstellen dat een rechtbank de jongen naar een pleeggezin zou sturen omdat dat geen betere oplossing is. Ik denk dat de ouders vooral een opvoedingscursus kunnen gebruiken”, vertelt ze in The Daily Mail.

Het bericht Ouders installeren camera omdat ze niet willen dat zoon nog masturbeert verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels