Connect with us

Zita

Ophef over outfit van vrouw op huwelijk van vriendin: «Ik zou haar niet binnengelaten hebben» (foto)

Bizar

Ophef over outfit van vrouw op huwelijk van vriendin: «Ik zou haar niet binnengelaten hebben» (foto)

Een trouwgast ligt onder vuur nadat ze een opvallende outfit droeg tijdens het huwelijk van een vriendin. «Ze heeft duidelijk nood aan aandacht», klinkt het onder meer.

Een foto van de vrouw en haar outfit werd gedeeld op Reddit. Blijkbaar opteerde ze voor een elegante witte jurk die evengoed voor een trouwkleed kon doorgaan. «Een vrouw die vroeger bij mij op de universiteit zat, woonde een huwelijk bij in deze jurk. Ze is zelf niet zo lang geleden getrouwd, dus je zou denken dat ze de do’s en don’ts kent», schrijft de poster erbij.

Aandachtstekort

Heel wat Redditers reageerden verontwaardigd op haar kledingkeuze. «Ik zou haar niet binnengelaten hebben», «Ik begrijp niet waarom mensen zoiets doen. Een nicht van mij deed net hetzelfde op het huwelijk van een andere nicht. Een maand voordien was ze zelf getrouwd», en «Ze heeft duidelijk nood aan aandacht. Dergelijke mensen kunnen er niet tegen dat ze geen aandacht krijgen», klinkt het onder meer.

Niet erg

Anderen zagen er dan weer geen graten in. «Misschien droeg ze die outfit omdat ze recent getrouwd is en dat wilde tonen?», «En dan? Misschien heeft ze gewoon geen zin om de sociale normen op te volgen?», en «Het zou kunnen dat ze een andere jurk wilde aandoen, maar dat er iets mis is gelopen en ze op het laatste moment voor dit moest kiezen», lezen we ook.

Foto: Reddit

Meer in Bizar

To Top