HomeNieuwsBizarOphef over doorzichtige outfit van vrouw op trouwfeest: «Het lijkt wel een...

Ophef over doorzichtige outfit van vrouw op trouwfeest: «Het lijkt wel een zwempak!»

Een Vietnamese vrouw zorgt op TikTok voor bedenkelijke blikken door de outfit die ze onlangs op een huwelijksfeest droeg.

De perfecte outfit uitkiezen voor een trouwfeest is geen sinecure. Je wil deftig voor de dag komen, maar té opvallend is ook niet goed, want alle aandacht moet nog steeds naar de bruid gaan. Een Vietnamese vrouw had die opdracht wellicht niet helemaal begrepen en opteerde voor een doorschijnend kleedje met zichtbare lingerie.

Verontwaardiging

Enkele foto’s ervan kwamen op TikTok terecht, waar de beelden inmiddels al bijna 2 miljoen keer bekeken werden. De meeste kijkers hebben hun bedenkingen erbij. «Heuh?! Nooit verwacht dat iemand zich zo zou kleden op een trouwfeest», «Het lijkt wel een zwempak!», «Je hebt een prachtlichaam, maar je moet leren om de juiste kleren op de juiste plek te dragen», en «Waarom kleed je je zo op een huwelijksfeest?!», is de algemene teneur in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/ophef-over-doorzichtige-outfit-van-vrouw-op-trouwfeest-het-lijkt-wel-een-zwempak

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels