Vind ons op

Zita

Op dit festival mag je naakt rondlopen

Bizar

Op dit festival mag je naakt rondlopen

Het populaire dancefestival Milkshake, dat op 28 en 29 juli in Amsterdam plaatsvindt, krijgt dit jaar een nude area. Daar mag je enkel naar binnen in je eva- of adamskostuum. Het naaktgedeelte is er speciaal voor festivalgangers die zich ultiem vrij willen voelen.

Het naaktgedeelte heeft een speciale eigen ingang waar je bij binnenkomst al je kleren moet uittrekken. Op het terrein kunnen bezoekers onder andere deelnemen aan naked yoga, jeu de boules, twister, badminton, volleybal, kantklossen, punniken en bodypaint. Ook kunnen de nudisten met verrekijkers gluren naar de geklede mensen op het andere deel van het terrein.

Niets seksueels

Nudisten mogen zelfs over het volledige terrein naakt wandelen. Dat was ook vorig jaar al het geval. Het festival werd de afgelopen twee jaar door meerdere naturistenorganisaties bezocht.

“Het festival laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft”, aldus de organisatie. “Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest.”

Het bericht Op dit festival mag je naakt rondlopen verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top