HomeNieuwsBizarOngelooflijk. Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Ongelooflijk. Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Het is nooit te laat om je fouten recht te zetten. Zo heeft een Amerikaanse man na 44 jaar zijn parkeerboete betaald. Hij kon naar eigen zeggen niet langer leven met zijn schuldgevoel. 

De lokale politie van Minersville in de staat Pennsylvania kreeg onlangs een briefje in de bus van een man die in 1974 een parkeerboete had gekregen. Alleen had hij deze tot op heden nooit betaald. “Beste politie, ik heb deze boete al meer dan 40 jaar bij mij en het was altijd mijn bedoeling deze te betalen. Dit is nu gebeurd. Vergeef me dat ik mijn gegevens niet achterlaat, Dave.”

Rente

De boete moet voor Dave echt een kwelling geweest zijn want hij liet ook drie dollar rente achter. Voorlopig blijft de identiteit van de foutparkeerder een mysterie, maar daar wil de politie graag verandering in brengen. Ze willen de man namelijk bedanken voor zijn nobele daad. “We vinden het bijzonder mooi dat hij na al die jaren toch nog zijn boete heeft betaald en we verzoeken anderen in deze situatie dit ook te doen”, aldus een politieagent aan Fox News.

Het bericht Ongelooflijk. Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels