HomeNieuwsBizarOMG. Huwelijksaanzoek op klif in Turkije loopt tragisch af

OMG. Huwelijksaanzoek op klif in Turkije loopt tragisch af

Op een klif in Turkije is een vrouw haar evenwicht verloren en de diepte in gestort – enkele seconden nadat ze ten huwelijk was gevraagd. De pas verloofde vrouw overleed later aan haar verwondingen. Dat bericht Newsflash.

Yesim Demir en haar verloofde, Nizamettin Gursu, zouden hun verloving vieren met een picknick bij zonsondergang op een schilderachtige klif in Çanakkale, een stad in het noordwesten van Turkije, toen het noodlot toesloeg. De aanstaande bruidegom had net z’n aanzoek gedaan en was teruggekeerd naar hun auto om het eten en drinken op te halen, toen hij een ijzingwekkende schreeuw hoorde.

Gursu haastte zich terug naar de plek op de klif bij Polente Cape en ontdekte dat zijn kersverse verloofde over de rand was gevallen. De 39-jarige Demir was meer dan 30 meter naar beneden gestort. De vrouw had de val aanvankelijk overleefd, maar na 45 minuten reanimeren verklaarden artsen haar dood.

«Rand is niet omheind»

Vrienden van de verongelukte vrouw vertelden lokale media dat de klif waar het ongeluk gebeurde een plek is waar veel mensen naar de zonsondergang gaan kijken. «Maar de wegen liggen er erg slecht bij en de rand van de klif is niet omheind. Er zou daar een hek moeten komen», klinkt het.

De politie sloot het gebied onmiddellijk af en stelde een onderzoek in. De toegang tot de klif werd pas op 15 juli weer ‘gecontroleerd’ opengesteld voor het publiek.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/omg-huwelijksaanzoek-op-klif-turkije-loopt-tragisch-af

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels