HomeNieuwsBizarOma verliest zicht aan één oog door Londense strippers

Oma verliest zicht aan één oog door Londense strippers

Een Zuid-Afrikaanse vrouw heeft een Londens stripperscollectief aangeklaagd omdat ze werd verblind tijdens hun show. Ze ging op de eerste rij zitten, maar dat zou ze haar snel beklagen. Toen een van hen zijn broek uittrok, belandde die in haar oog, wat haar een oog kostte.

De 58-jarige Merle Groenewald was op reis met vriendinnen toen ze besloten naar een stripclub te gaan. Nadat een van de strippers, uit het collectief ‘The Dreamboys’, zijn broek afscheurde, raakte hij Merle daarmee in het oog. De vrouw moest meteen naar het ziekenhuis gevoerd worden en blijkt permanent blind te zijn aan haar linkeroog. Daarom eist ze nu een schadevergoeding van 150.000 Britse pond of 171.000 euro.

Rechtszaak

Het voorval dateert van 2014, maar de rechtszaak komt nu pas voor. “Het is in Gods handen nu”, liet Merle aan The Sun weten vanuit Zuid-Afrika. De Dreamboys ontkennen dat de vrouw gewond raakte door een van hun strippers en zeggen dat een “ongeval waarbij iemand gewond raakt door de broek van een stripper, niet iets is wat je redelijkerwijs kan voorzien.”

Het bericht Oma verliest zicht aan één oog door Londense strippers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels