HomeNieuwsBizarOma geeft haters, die vinden dat ze zich «ongepast» kleedt, lik op...

Oma geeft haters, die vinden dat ze zich «ongepast» kleedt, lik op stuk met gewaagde outfit (video)

Een Amerikaanse vrouw van 72 jaar, die zich bewust erg jong kleedt, heeft op haar manier gereageerd op kritiek van haters. Haar volgers hebben massa’s respect voor haar.

De vrouw, Keiko Guest, houdt ervan om op TikTok te poseren in allerlei outfits waarvan sommige mensen ze niet zouden associëren met iemand van 72 jaar. Soms durft ze ook al eens een weinig verhullende outfit aan te trekken, wat haar al behoorlijk wat kritiek heeft opgeleverd.

Decolleté

Zo kreeg ze onlangs op TikTok weer te horen dat ze zich «moet kleden naar haar leeftijd», want dat haar outfits vaak «ongepast» zijn. Daarop reageerde ze met een nieuwe video waarin ze een outfit met een wel heel diepe decolleté draagt.

Bewondering

De video werd al bijna 5 miljoen keer bekeken. Haar volgers overladen haar met complimenten. «Wauw, ik hoop dat ik er op mijn 72ste even goed uitzie als jij», «Draag wat je wil, je hebt daar toch geen toestemming voor nodig? Je ziet er trouwens prachtig uit», «72?! Wat is je geheim om er zo jong uit te zien?», en «Ik begrijp niet waarom mensen zich moeien met hoe jij je kleedt. Blijf jezelf!», wordt er gereageerd.

@keikoguestofficial

#transition #ootd #fit #fashion #fyp #foryou YOUR #pov

♬ BIG MAD – Ktlyn

@keikoguestofficial

#ootd #fashion #fyp

♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oma-geeft-haters-die-vinden-dat-ze-zich-ongepast-kleedt-lik-op-stuk-met-gewaagde-outfit-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels