HomeNieuwsBizarOeps. Puppy slikt per ongeluk trouwring in

Oeps. Puppy slikt per ongeluk trouwring in

Een Amerikaanse vrouw was de wanhoop nabij toen haar trouwring spoorloos verdwenen was. Na lang zoeken vonden ze het kleinood terug op een bijzondere plek: in de maag van hun kleine viervoeter Bella.

Cindy McCombs had voor het slapengaan even haar trouwring rond haar pink gedaan. Maar ’s ochtends was het sieraad nergens meer te bespeuren. De vrouw en haar echtgenoot haalden heel het huis ondersteboven, maar dat leverde niets op.

Metaaldetector

Het koppel besliste om de zware middelen in te zetten en doorzocht het huis opnieuw met een metaaldetector. Toen die in de buurt van puppy Bella bleef piepen, vreesden de twee het ergste…

Röntgenfoto

Bella werd meten overgebracht naar de dierenarts waar een röntgenfoto werd gemaakt. Wat bleek? De kleine Bella had de ring ingeslikt. Al bleek het niet eenvoudig om de ring terug te krijgen. Daarom ging Cindy met haar 10 maanden oude puppy naar een gespecialiseerde dierenarts. In plaats van een operatie uit te voeren, maakte de man gebruik van een endoscoop met een klein haakje aan het eind. Bella werd onder narcose gebracht en de ring werd uit haar maag gevist. Twintig minuutjes later was alles voorbij.

Zowel de puppy als de ring stelden het na de ingreep goed.

Het bericht Oeps. Puppy slikt per ongeluk trouwring in verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels