HomeNieuwsBizarOEPS. ‘Patriot’ vergeet tekst van Amerikaans volkslied op QAnon-conferentie (video)

OEPS. ‘Patriot’ vergeet tekst van Amerikaans volkslied op QAnon-conferentie (video)

Duizenden leden van complotbeweging QAnon, die gelooft dat leden van de Amerikaanse elite pedofiele satanisten zijn, woonden afgelopen weekend een conferentie bij in Frisco, Texas. Een zangeres (de nicht van de uit de gratie gevallen ex-generaal Michael Flynn) die het National Anthem moest zingen blunderde met de tekst en is nu het voorwerp van spot op sociale media.

De nicht van de gewezen generaal en Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump Michael Flynn zong het Amerikaans volkslied, maar knoeide daarbij met de tekst. Julia Flynn leek zich de juiste tekst niet te herinneren en verzon dan maar haar eigen versie van de ‘The Star-Spangled Banner’.

Zo zong ze ‘came through, through the night’, waar dat eigenlijk ‘gave proof through the night that our flag was still there’ moet zijn. De blunder ging niet onopgemerkt voorbij: al snel kreeg Flynn hoongelach over zich heen op sociale media.
Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-patriot-vergeet-tekst-van-amerikaans-volkslied-op-qanon-conferentie-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels