HomeNieuwsBizarNudisten verklappen meest gênante moment

Nudisten verklappen meest gênante moment

“Wisten jullie niet dat hier op zondagavond altijd een swingersfeestje wordt georganiseerd?” Die woorden zorgden voor de grootste choque uit hun leven, vertellen de nudisten en globetrotters Nick en Lins.

Het Belgische koppel Nick en Lins reizen in hun blootje de wereld rond en bundelen al hun verhalen op hun blog, Naked Wanderings. Doorgaans zijn hun poedelnaakte avonturen gewoon fijn om te lezen, maar af en toe komen ze blijkbaar ook in een ongemakkelijke situatie terecht.

Het meest gênante moment ooit? Zonder het goed en wel te beseffen uitgenodigd worden voor een swingersfeestje. Het duo was op reis in Brazilië en verbleef in een B&B voor naturisten, vlakbij het strand van Massarandupio. Tijdens hun vakantie hadden Nick en Lins ook een koppel leren kennen, waar ze al snel mee bevriend geraakten.

Op één bewuste avond werden de Vlamingen uitgenodigd voor een feestje, maar toen ze daar arriveerden, konden ze hun ogen niet geloven. “Rond het zwembad lagen er overal (ongebruikte) condooms en mensen leken overal seks te hebben… met iedereen”, vertelt het stel aan de nieuwszender news.com.au. Ze konden zich naar eigen zeggen niet rap genoeg uit de voeten maken.

Angsthazen

Maar daar eindigt het verhaal niet. “Op den duur waren we of verveeld, of ontspannen of dronken genoeg om te beseffen dat we grote angsthazen waren.” Ze besloten terug te keren en tussen alle swingende mensen konden ze plots hun nieuwe vrienden spotten.

Tot hun grote opluchting bleek dat het andere koppel niet van plan was om effectief deel te nemen aan het feestje. “We kijken allen, we raken niemand aan.” Nick en Lins besloten uiteindelijk om zich neer te zetten en hun ogen flink de kost te geven. “Op een bepaald moment was ik in een discussie verzeild met een man over de culturele verschillen tussen Brazilië en Europa. Ondertussen was die kerel aan het vrijen met een vrouw”, gaat Nick verder. “Dat was zonder twijfel de meest gênante situatie ooit.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels