HomeNieuwsBizarNieuwe whisky komt in Capri Sun-achtige zakjes

Nieuwe whisky komt in Capri Sun-achtige zakjes

Whiskyliefhebbers opgelet, want de drank bestaat nu ook in Capri Sun-achtige zakjes. Het product werd gelanceerd door een Londense whisky-bar.

De zakjes maken deel uit van een nieuw project van de bar, namelijk Whisky Me. Wie zich er voor inschrijft, krijgt maandelijks een thuisbezorging van een geselecteerde whisky in het handige formaat. De dienst is bedoeld als een goedkope manier om nieuwelingen te laten experimenteren met de drank en er meer over bij te leren.

Thuisbezorgingsdienst

Voor 7 pond (7,9 euro) verschijnt Capri Sun voor volwassenen elke maand in je postbus. Het bevat zo’n vijf centiliter van een zeldzame of exclusieve single malt whisky. Daarbij krijg je nog wat handige info over de drank, want geef toe: als je whisky aan huis bestelt, ben je hoogstwaarschijnlijk een echte whisky-nerd.

In tegenstelling tot Capri Sun, komen de zakjes met een handige draaidop die eventuele ongelukken met rietjes vermijdt. Volgens Whisky Me is de dop verder snel te openen, wat dan weer praktisch is bij noodgevallen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels