Vind ons op

Zita

Nederlandse universiteit zoekt koppels die seks willen hebben in labo

Bizar

Nederlandse universiteit zoekt koppels die seks willen hebben in labo

Seksen in de naam der wetenschap, het is eens iets anders. Het kan voortaan net over de grens in Maastricht, waar de universiteit een onderzoek heeft gestart naar seksuele opwinding.

Hoofdonderzoekster Marieke Dewitte wil meer specifiek onderzoek seksuele opwinding bij koppels in kaart brengen. Tegen het Nederlandse RTL Nieuws vertelt ze dat het nog een redelijk open vlak is bij onderzoek. Vaak wordt nu alleen onderzoek gedaan bij individuen door middel van porno.

Uit de resultaten moeten blijken wat de verschillen en overeenkomsten van seksuele opwinding bij koppel. Bij problemen in seksuele relaties ligt het volgens Dewitte vooral aan opwinding of het gebrek eraan.

Zo gaat het in zijn werk

Het onderzoek gaat als volgt. In een kamer in de universiteit die huiselijk is ingericht wordt koppels gevraagd om seks te hebben, oftewel het seks-lab. Zo staat er een bank, wat kamerplanten en een tv.

Daarbij is overigens niemand bij, want de resultaten worden gemeten door een elastiekje om de penis en een soort tampon die wordt ingebracht door de vrouw. Ook worden er geen beelden opgenomen Vooraf krijgen de deelnemers te horen hoe ze de meetapparatuur precies moeten aanbrengen.

Het bericht Nederlandse universiteit zoekt koppels die seks willen hebben in labo verscheen eerst op Metro.

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top