Connect with us

Zita

Nachtmerrie voor kersverse huurders: uitwerpselen stromen uit plafond van nieuwe woonst (video)

Bizar

Nachtmerrie voor kersverse huurders: uitwerpselen stromen uit plafond van nieuwe woonst (video)

Een nieuwe woonst intrekken is altijd een beetje spannend. Hoewel je bij bezichtiging de muren hebt afgespeurd naar vochtplekken of barsten, kunnen er altijd verborgen gebreken opduiken. Een Amerikaans koppel heeft wat dat betreft de hoofdprijs gewonnen: vier dagen na hun verhuis naar hun appartement werden ze ei zo na bedolven door een waterval van uitwerpselen.

De Amerikaanse Taylor Kay Van Duyn en haar partner woonden nog maar net in hun nieuwe appartement toen ze plots bruinig water uit het badkamerplafond zagen lekken. Taylor voelde de bui al hangen en haalde haar smartphonecamera boven, net op het tijd om het sanitair debacle op beeld vast te leggen.

@taylorkayvanduyn4th day in new apartment. not happy ##xyzbca ##fyp ##trending♬ Wipe It Down – BMW KENNY

Op de video, die gedeeld en druk bekeken werd op TikTok, is te zien hoe het niet bij een klein lekje blijft. Op het plafond ontstaat een steeds groter wordende bult die uiteindelijk ook barst. En wat Taylor en haar vriend al vreesden, wordt een stinkende werkelijkheid: uit het plafond gutst een dikke stroom uitwerpselen. Het koppel besluit gelukkig op tijd de deur dicht te trekken voor de kakwaterval hun voeten bereikt. “Vierde dag in het apartement. Niet blij”, klinkt het bij Taylor, die intussen wel de verzekering inschakelde om de schade te vergoeden.

@taylorkayvanduynHere’s pt. 2 for you guys. Pt. 3 on its way. ##xyzbca ##foryoupage ##viral♬ original sound – taylorkayvanduyn

Het bericht Nachtmerrie voor kersverse huurders: uitwerpselen stromen uit plafond van nieuwe woonst (video) verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top