HomeNieuwsBizarMoeder onder vuur omdat ze borstvoeding geeft in supermarkt: «Hoeft dat écht...

Moeder onder vuur omdat ze borstvoeding geeft in supermarkt: «Hoeft dat écht zo indiscreet?!» (video)

Een Amerikaanse vrouw krijgt heel wat kritiek op het feit dat ze onlangs open en bloot borstvoeding gaf in een winkel. «Hier is zoveel mis mee», klinkt het onder meer.

Als een kind honger heeft, heeft het honger. Vrouwen die borstvoeding geven hebben dan soms geen andere keuze dan hun borst aan het werk te zetten op de plek waar ze op dat moment zijn. Een TikTokster die zichzelf Ms. Calcium Cannons noemt, beleefde zo’n moment onlangs in de supermarkt, dus haalde ze zonder verpinken haar borst boven en begon ze haar kind ter plaatse te voeden. Ze deelde een video van het tafereel op TikTok om aan te tonen dat zoiets absoluut moet kunnen.

Te opvallend

De beelden werden al meer dan 3 miljoen keer bekeken en lokten gemengde reacties uit. «Ik sta volledig achter borstvoeding geven in het openbaar, maar in het midden van een supermarkt terwijl je kind zonder problemen 20 minuten kan wachten…?!», «Ik denk dat iedereen borstvoeding oké vindt, maar hoeft dat écht zo indiscreet?!», «Hier is zoveel mis mee», en «Doe het discreet. Het zou een intiem moment moeten zijn tussen een moeder en haar kind», klinkt het bij de ‘tegenstanders’.

Puur natuur

Anderen zien er dan weer helemaal geen graten in. «Zo doe je dat! Dankzij jou heb ik meer zelfvertrouwen om borstvoeding te geven in het openbaar», «Mooi en puur natuur», en «Doe wat je moet doen, meid! Mensen moeten zich met hun eigen zaken bemoeien», lezen we ook.

@mscalciumcannons98

#breastfeeding #fyp #normalizebreastfeeding

♬ Slut Era – SNC

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/moeder-onder-vuur-omdat-ze-borstvoeding-geeft-supermarkt-hoeft-dat-echt-zo-indiscreet-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels