HomeNieuwsBizarMoeder gooit pasgeboren baby over tuinhek omdat ze gek wordt van het...

Moeder gooit pasgeboren baby over tuinhek omdat ze gek wordt van het gehuil

Een Amerikaanse vrouw is schuldig bevonden aan de moord op haar pasgeboren dochtertje. De vrouw bedekte de mond en neus van de baby om het te doen stoppen met wenen. Daarna slingerde ze het kindje over het tuinhek.

De verschrikkelijke feiten dateren van januari 2018. Camille Wasinger-Konrad beviel toen in haar huis in Highlands Ranch (Colorado). Net na de bevalling stopte ze het huilen van de baby door haar mond en neus af te dekken.

Vervolgens liep de 25-jarige vrouw met het kindje naar de tuin. Daar gooide ze de baby 3,5 meter hoog de lucht in zodat het over het tuinhek vloog, recht op het terras van haar buurvrouw Jeanette Barich’s. Toen de politie arriveerde, troffen ze de baby met navelstreng levenloos aan.

Voor dood achtergelaten

De jury kende geen genade met de vrouw. “Dit kleine meisje werd gestikt en vervolgens over een tuinhek gesmeten door haar moeder. Daar werd ze voor dood achtergelaten door de enige mens die ze ooit gekend heeft”, zuchtte de rechter, Christopher Gallo.

Wasinger-Konrad werd schuldig bevonden voor moord. Ze riskeert een levenslange gevangenisstraf. In november volgt het verdict.

Het bericht Moeder gooit pasgeboren baby over tuinhek omdat ze gek wordt van het gehuil verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels