HomeNieuwsBizarModel censureert zijn naaktfoto, maar vergeet belangrijk detail

Model censureert zijn naaktfoto, maar vergeet belangrijk detail

Een Australisch model heeft de lachers op zijn hand gekregen nadat hij een onschuldig bedoelde foto op Instagram plaatste. Je ziet immers meer dan wat hij van plan was…

Nick Youngquest gooide vorige week een naaktfoto van zichzelf op Instagram. Omdat naakt niet getolereerd wordt op het sociale mediaplatform, censureerde hij zijn mannelijkheid vakkundig met een Portugese vlag. “Verheugd om een samenwerking met toerisme Portugal aan te kondigen. Grapje, ik droeg gewoon geen zwemshort na mijn surfsessie van vandaag”, schreef hij erbij.

Hilariteit op Instagram

Alleen was de 35-jarige voormalige rugbyspeler de zon vergeten en pronkt er nu een gigantische schaduw van zijn jongeheer op zijn rechterbeen. Zijn volgers lagen bijgevolg in een kramp van het lachen. “Eens je het ziet, blijf je het zien. En ik klaag niet”, “Na deze post stijgt het toerisme in Portugal met 100%”, en “Oké, die schaduw laat weinig aan de verbeelding over”, luidt het onder meer.

Niet iedereen is er echter van overtuigd dat de schaduw echt is. Sommigen verdenken hem ervan eraan gesleuteld te hebben. “Het is overduidelijk een valse schaduw, wat het een hopeloze post maakt”, klinkt het ook.

Het bericht Model censureert zijn naaktfoto, maar vergeet belangrijk detail verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels