HomeNieuwsBizar«Mijn vriendin wil dat ik haar spank. Weiger ik, dan dreigt ze...

«Mijn vriendin wil dat ik haar spank. Weiger ik, dan dreigt ze ermee de relatie stop te zetten»

Een Britse man is het beu dat zijn vriendin voortdurend verlangt naar kinky seks. In het begin vond ook hij dat leuk, maar na enkele persoonlijke tegenslagen, kan hij zich er niet meer toe brengen. Nu vreest hij dat zijn relatie daardoor op de helling komt te staan en vraagt hij zich af wat hij moet doen.

De anonieme man doet zijn verhaal bij ‘Jane O’Gorman’, een vragenhoekje van Daily Star waar een relatietherapeute raad geeft. Enkele jaren geleden bouwde zijn vriendin een sekskamer in hun huis waarin onder meer een danspaal en een spankbank staat. Een tijdje deden ze daar samen hun ding, maar op den duur begon de vrouw de kamer leuker te vinden dan haar man.

Donkere gedachten

In 2020 kwam de man zonder job te zitten en werd hij depressief. Op de koop toe stierf zijn moeder en brak hij zijn arm toen hij van zijn fiets viel. Sindsdien heeft hij erg donkere gedachten, hoewel zijn beste vriend er wel in slaagde om hem de mooie kant van het leven terug te laten zien.

Kinderachtig

Zijn vriendin blijft voortdurend vragen om naar de sekskamer te gaan, maar daar heeft hij nu helemaal geen zin meer in. «Onlangs legde ze zich op de spankbank en eiste ze dat ik ze zou straffen met een zweep, maar ik had de moed en energie er niet voor. Ze droeg een poezenpak met hoge botten en ik kon niet stoppen met lachen. Het zag er gewoonweg belachelijk uit. Door de recente gebeurtenissen in mijn leven ben ik veel nuchterder geworden en heb ik genoeg van die kinderachtige spelletjes. Vroeger hebben we wel vaker aan swingen en groepsseks gedaan, maar het interesseert me allemaal niet meer. Mijn vriendin dreigt er echter mee om me te verlaten als ik me niet herpak», zucht hij.

Niet forceren

‘Jane O’Gorman’ legt uit dat hij door de recente gebeurtenissen in zijn leven alles in vraag stelt en dat daar niets mis mee is, maar dat hij daarover transparant moet zijn naar zijn vriendin toe. «Mensen veranderen, net als onze smaken en prioriteiten. Als je walgt van de gedachte om met andere mensen seks te hebben, dan verdient je vriendin te weten waar ze staat. Ze had lange tijd veel plezier, maar niet alles blijft zoals het is. Leg haar uit dat je haar nog steeds graag ziet, maar je bedenkingen hebt bij haar seksgedrag. Jullie zouden ook terug naar de basis kunnen gaan, dus gewoon vrijen in jullie eigen bed? Je kan jezelf niet forceren om iets te zijn dat je niet bent», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/mijn-vriendin-wil-dat-ik-haar-spank-weiger-ik-dan-dreigt-ze-ermee-de-relatie-stop-te-zetten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels