Vind ons op

Zita

Bizar

“Mijn man overleed vorige maand en nu stopt zijn collega niet om me uit te vragen…” (foto’s)

Je kent ongetwijfeld het begrip ‘too soon’ en we kunnen ons geen betere uitdrukking bedenken bij volgend verhaal. Een vrouw wiens man een maand geleden overleed kreeg te maken met een nogal… opdringerige collega van wijlen haar echtgenoot. Ze deelde de berichten van hem met de rest van de wereld.

De screenshots van de berichten belandden uiteindelijk op de website van Reddit. Het gesprek begon nochtans ‘goed’: “Hey, sorry dat ik je zo tegen het lijf liep. Ik hoop dat alles goed met je gaat. Ik heb met je man gewerkt en was ontzet toen ik hoorde dat hij overleden was. Ik heb recent mijn hond verloren, dus ik weet hoe je je voelt, ik ben er om naar je te luisteren”, zo trapte hij de conversatie af. Waarop de weduwe met een beleefd ‘dank je’ repliceerde.

“Toch niet zo mooi”

Geen probleem, zou je zo denken. Tot het gesprek verder ging. “Vrouwen uit jouw land hebben zo’n ongelooflijke heupen. Je echtgenoot is een gelukkig man. Sorry, ‘was’.” En dat kon de vrouw – logischerwijs – minder appreciëren: “Bedankt om dat toch even te verklaren. Ik zou het niet geweten hebben wat je bedoelde had je niet ‘was’ geschreven.”

“Sorry als ik onbeleefd was”, ging de man verder. “Je bent gewoon zo mooi. En ik wil mijn kans bij je niet verknallen.” Waarop de weduwe aangaf dat ze niet klaar was om te daten. “Ik ben een goeie man, ik beloof het. Eén date is alles wat ik vraag. Ik ben vrijdag en zaterdag vrij. Ik kende je echtgenoot goed en ik weet wat je verwacht van een man. Ik kan daar voor zorgen. De vrouw reageerde duidelijk: “Sorry, ik heb nee gezegd. Respecteer dat, alstublief.” De man leek in eerste instantie het te begrijpen: “Natuurlijk respecteer ik de keuze van een vrouw. Maar ik had kunnen weten dat je enkel een mooi gezicht was. Je bent zelfs niet eens zo mooi.”

“Fuckable”

Na nog wat heen-en-weer gepingpong had de man spijt van zijn woorden. “Dat was verkeerd van me, laat het me goedmaken met een etentje. Je echtgenoot zou gewild hebben dat je met een man bent die weet hoe hij je juist moet behandelen. In alle opzichten. Je hebt zo’n fuckable heupen.” Waarop de vrouw nog een laatste keer reageert: “Ik ben veel te nuchter voor dit. Vaarwel.”


Foto’s: Reddit

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top