HomeNieuwsBizar“Mijn buur parkeert zijn auto zo dicht tegen mijn voordeur dat ik...

“Mijn buur parkeert zijn auto zo dicht tegen mijn voordeur dat ik bijna mijn huis niet meer kan verlaten” (foto)

Hoe bizar is dit? Een gefrustreerde man postte op het internet een foto van zijn buurman die z’n wagen nogal ‘in your face’ parkeert, centimeters voor de voordeur van de man. “Ik kan bijna mijn huis niet meer verlaten”, zo schrijft hij.

Toegegeven, in drukke en smalle straten is het soms drummen geblazen en zie je ook de gekste taferelen van auto’s die praktisch op de centimeter van mekaar geparkeerd staan. Bijna bumper tegen bumper, zeg maar. Maar dat lijkt hier niet meteen het probleem te zijn. Het euvel zit ‘m voornamelijk in een buurman die nogal ‘assertief’ zijn wagen parkeert vlak voor de voordeur van zijn buur. “Ik ben buiten geraakt zonder te stampen op de wagen, maar volgende keer ben ik niet zo vriendelijk”, aldus de man.

”Onwaarschijnlijk”

Vele mensen die de foto zagen passeren op het wereldwijde web kunnen hun ogen niet geloven. “Hoe onwaarschijnlijk en ongelooflijk onrespectvol is dit?”, zo vraagt iemand zich luidop af. “Ik zou er ‘per ongeluk’ op vallen”, zo spoort een andere persoon aan. “Laat gewoon een briefje achter waarop je klaar en duidelijk meegeeft dat je niet bent opgezet met dit soort praktijken”, adviseert iemand anders nog.

Foto: Reddit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels