HomeNieuwsBizarMeisje is het beu dat papa altijd met zijn gsm bezig is...

Meisje is het beu dat papa altijd met zijn gsm bezig is en smijt het ding in zee

Tegen de streken van je kinderen ben je niet opgewassen. Zo gaan er beelden viraal van een meisje dat de gsm van haar vader in zee gooit nadat “omdat hij teveel bezig was met het ding”. Al wordt de authenticiteit van het filmpje wel in twijfel getrokken. De bekende Russische rapper is een omstreden figuur. 

Op de beelden is te zien hoe de Russische rapper Timati aan het bellen is. Zijn vierjarige dochter probeert tevergeefs zijn aandacht te trekken. Na een paar wanhopige pogingen heeft het kleine meisje er genoeg van en kielt ze het ding in zee. De man ziet er wel de humor van in want niet veel later post hij het filmpje op Instagram.

Verwend nest 

De meningen over wat er nu juist gebeurd is, lopen sterk uiteen. Sommige vinden dat Timati’s dochter zich gedraagt als een verwend nest. Anderen vinden haar reactie dan weer terecht en tikken hem op de vingers omdat hij haar niet genoeg aandacht geeft. Een derde groep vindt hem de aandachtshoer en verdenken de rapper ervan alles in scène te hebben gezet. De Russische rapper is een bekend figuur in zijn thuisland. Naast muzikant is hij ook zakenman en heeft hij een kledinglijn, restaurant en een tattoo-shop. Op sociale media pronkt hij ook regelmatig met zijn weelderige levensstijl en vriendin Alena Shishkova, die model is.

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Het bericht Meisje is het beu dat papa altijd met zijn gsm bezig is en smijt het ding in zee verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels