HomeNieuwsBizarMatch meubels met je kat met deze nieuwe miniatuurmeubels

Match meubels met je kat met deze nieuwe miniatuurmeubels

Iedereen die ooit een kat heeft gehad, kan het beamen. Er is niets leuker dan dwaze dingen kopen voor het beestje. Voor je je geld weer uitgeeft aan een chique krabpaal die aan de kant geschoven wordt voor de doos waarin het kwam: er zijn nu ook miniatuurmeubels voor je kat. 

Wij vinden het hoogstwaarschijnlijk leuker dan onze huisdieren, maar nu kunnen we ze eindelijk voorzien van meubels op hun maat. Het bedrijf erachter is het Japanse merk Okawa Kagu, een artiestencollectief dat designers heeft opgetrommeld om de smaakvolle meubelstukken te maken. Elk miniatuurstuk is gebaseerd op een versie in ware grootte die reeds bestaat voor mensen, zodat je met je kat kan matchen.

meubels
Foto Okawa Kagu

Ikea-variant

Jammer genoeg staan er op de site geen prijzen bij de schattige stukken en kunnen we ook al vermoeden dat België niet direct hun voornaamste afzetmarkt is. Wil je toch per se een mini bed voor je kat naast het jouwe? We raden aan dat je Okawa Kagu contacteert op hun site. Toch geen budget voor deze gekke uitgaven? Ikea heeft onlangs een collectie voor huisdieren gelanceerd, met stukken die zelfs passen in je bestaande Ikea-meubels. Lang leve Ikea!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels