HomeNieuwsBizarMan sterft nadat hij geslachtsdeel ‘dichtlijmt’ bij gebrek aan condoom

Man sterft nadat hij geslachtsdeel ‘dichtlijmt’ bij gebrek aan condoom

Een 25-jarige man is gestorven nadat hij voor een vrijbeurt met zijn ex-verloofde de gebruikelijke condoom had vervangen door tweecomponentenlijm.

De laatste vrijbeurt van de 25-jarige man, Salman Mirza, zou volgens the Times of India hebben plaatsgevonden in een hotelkamer in de Indiase stad Ahmedabad. Mirza en zijn ex-verloofde, beiden verslaafd aan drugs, zouden in het hotel hebben vastgesteld dat ze geen voorbehoedsmiddel bijhadden. De twee vonden er vervolgens niets beters op dan tweecomponentenlijm of Epoxy-lijm, een ijzersterke lijm die gebruikt kan worden voor onder meer staal en beton, op het lid van de man te smeren, aldus de lokale politie.

Gevaarlijke cocktail

Eens zijn zaakje verzegeld was, mengde het koppel de lijm ook nog met ‘whitener’, waarna ze het goedje inhaleerden voor een «kick». De dag na de vrijpartij vond een vriend van de man hem in het struikgewas langs de weg en nam hij hem mee naar huis. Daar ging Mirza’s toestand snel achteruit, wat zijn vriend deed besluiten hem naar het ziekenhuis te brengen. Uiteindelijk stierf Mirza aan orgaanfalen.

De oorzaak van de dood van de man is niet helemaal duidelijk. Volgens de politie is Mirza gestorven door toedoen van zijn dichtgelijmde geslachtsdeel, maar de vriend die hem vond stelt dat het inhaleren van de lijm hem de das omdeed. Op vraag van zijn nabestaanden onderzoekt de politie de zaak. Een autopsie moet meer klaarheid brengen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/man-sterft-nadat-hij-geslachtsdeel-dichtlijmt-bij-gebrek-aan-condoom

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels