HomeNieuwsBizarMan stelt wel héél intieme vraag tijdens eerste date: «Waarom denken mannen...

Man stelt wel héél intieme vraag tijdens eerste date: «Waarom denken mannen dat altijd?!» (video)

Opvallend momentje tijdens de Nederlandse versie van ‘First Dates’. Een man vuurde al meteen een wel héél persoonlijke vraag af op zijn date. In de reacties wordt verdeeld gereageerd.

De eerste date is altijd een beetje aftasten. Voorzichtig, weliswaar. En dat laatste sloeg een Nederlandse man in de wind tijdens zijn kennismaking met een vrouw in ‘First Dates’. Toen hij vroeg naar haar (vorige) werk, antwoordde ze dat ze een schoonheidsspecialiste is en als ‘waxer’ gewerkt heeft. «Dus jij bent helemaal glad?», vroeg de man zonder omweg. De ongemakkelijke lach van de vrouw verraadde dat de vraag niet helemaal gepast was. «Ik wist niet of daar een haartje op zat of niet, dus daarom stelde ik die vraag maar», verantwoordde de man zijn ‘actie’. «Nou, eet smakelijk», was het gevolg van beide kanten.

Gemengde reacties

Het fragment werd gedeeld op Instagram, waar het voor gemengde reacties zorgt. «Hahaha, oh mijn God, nee!», «Dat kwam er heel snel uit! Had ie niet over nagedacht, denk ik», «Waarom denken mannen dat altijd als je waxer bent?!», en «Gadver…», klinkt het bij de verbaasde kijkers. Anderen zien er totaal geen graten in. «Gewoon een normale vraag toch?», en «Dit soort gasten zijn juist top! Je kan maar beter je hart op je tong hebben liggen met een beetje humor dan al die droogstoppels met een te groot ego!», lezen we ook.

Instagram CqUkrJNDbZs


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/man-stelt-wel-heel-intieme-vraag-tijdens-eerste-date-waarom-denken-mannen-dat-altijd-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels