HomeNieuwsBizarMan ontdekt dat 'zijn zoon' eigenlijk 'zijn nonkel' is: "Mijn opa had...

Man ontdekt dat ‘zijn zoon’ eigenlijk ‘zijn nonkel’ is: “Mijn opa had seks met mijn vriendin” (video’s)

Overspel ontdekken is altijd pijnlijk. Maar voor onderstaande man kwam het éxtra hard aan…

Op TikTok doet ene ‘@stacks1400’, een man, zijn verhaal. Een verhaal dat maar moeilijk te vatten is. “Ik heb ontdekt dat ‘mijn zoon’ eigenlijk ‘mijn nonkel’ is. Mijn opa had seks met mijn vriendin terwijl we (een tijdje, red.) bij hem inwoonden”, plaatst hij bij beelden waarop hij aan het wenen is.

De man ontdekte via de smartphone van zijn vriendin dat ze een affaire had met zijn opa. Terwijl zijn partner aan het douchen was, nam hij haar telefoon om even op YouTube een filmpje te bekijken. Maar dan ontdekte hij “jaren aan expliciete berichten en foto’s” op het toestel.

“Hij blijft mijn opa…”

Reacties op TikTok zijn niet mals voor de opa én de vriendin. Toch wil ‘@stacks1400’ deel blijven uitmaken van het leven van zijn zoon nonkel.

“Velen zeggen dat ik wraak moet nemen. Maar wat kan ik doen? Hij blijft mijn opa en zij is een vrouw… Het is ziek, want hij had ons uitgenodigd om bij hem te komen wonen (toen ze het moeilijk hadden, red.)…”, laat de man nog weten. “Het komt wel goed, ik vind wel een goeie vrouw”, klinkt het in een andere video nog. Stevig…

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

@stacks1400

Reply to @betamale312 it’s 100 u live n u learn

♬ original sound – StackS1400

@stacks1400

Reply to @sportscrazee

♬ original sound – StackS1400

Foto: TikTok still

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels