HomeNieuwsBizarMan ontdekt dat hij seks had met moeder van nieuwe vriendin: "Dit...

Man ontdekt dat hij seks had met moeder van nieuwe vriendin: “Dit MOET een geheim blijven!”

Haaa, een prille liefde. Wat kan het toch mooi zijn!

Maar voor een man, die op Reddit zijn verhaal doet, is het toch allemaal wat minder rozengeur en maneschijn. “Laat me beginnen met te zeggen dat ik hier niet in de fout gegaan ben. Maar ik moet mijn hart even ergens kunnen luchten”, opent hij zijn opmerkelijke bericht.

“Twee jaar geleden, toen ik 19 was, ontmoette ik een vrouw toen ik werkte als een persoonlijke trainer (in een sportschool, red.). Ze was rond de 40 en zag eruit als een 25-jarige. Ze toonde interesse in mij en nodigde me een aantal keer uit. We hadden een paar keer seks. Na één van onze ontmoetingen zei ze dat het verkeerd was voor iemand van haar leeftijd om bij mij te zijn, omdat ik te jong was. Ze veranderde uiteindelijk van sportschool”, laat de man weten.

Nieuwe liefde

Een tijd later leerde de kerel een leuke jongedame kennen. “Mijn vriendin en ik zijn nu iets minder dan een jaar samen. Ze is geweldig en ik hou veel van haar. Twee maanden geleden ging ik haar familie voor de eerste keer ontmoeten. Ik was gechoqueerd… Mijn vriendin nam me namelijk mee naar het huis waar ik met een vrouw (de dame van weleer, red.) tussen de lakens was gedoken. Ik had het gevoel dat dit een grap moest zijn”, lezen we verder.

“Vlak voor ik de moeder van mijn vriendin zag, drong het tot me door; ik val voor een bepaald type vrouw en ze passen beiden in dat type… Plots komen mijn schoonouders tevoorschijn. Haar moeder en ik schrikken ons bijna een ongeluk (bij het eerste contact, red.). Nadien leer ik hen ook beter kennen: ze zijn al 20 jaar getrouwd en ik besef dat ik het ‘speeltje’ van een getrouwde vrouw geweest ben. Ik schaam me diep”, vult de Reddit-gebruiker aan.

Geheim

“Later die week belt de moeder van mijn vriendin me op. Ze zegt dat dit een geheim moet blijven. Ze vertelt dat mijn vriendin me anders voor altijd zal haten omdat ik diegene zal zijn die haar ouders uit elkaar heeft gehaald. Dus nu hang ik vast aan dit geheim… Recent heeft mijn vriendin mij en haar ouders uitgenodigd voor ‘Thanksgiving’. Ik heb geen geldig excuus om niet te gaan… Dus nu moet ik weldra aan tafel zitten en genieten van ‘Thanksgiving’, samen met de vrouw waarmee ik een affaire had, haar man én haar dochter op wie ik nu verliefd ben…”, besluit hij zijn bekentenis. ‘Thanksgiving’ is op het moment van schrijven al gepasseerd. Hoe zijn etentje uiteindelijk verlopen is, heeft ie tot op heden niet laten weten… Alleszins: sterkte.

Foto: Tofros.com via Pexels – Bron: Reddit/Daily Star

Populaire Artikels