HomeNieuwsBizarMan met liefdesverdriet verloot verlovingsring aan arm koppel

Man met liefdesverdriet verloot verlovingsring aan arm koppel

De Amerikaan Steven Crocker is op zoek naar een koppel dat geen verlovingsring kan betalen. Hij ging juist uiteen met zijn vriendin en wil de ring die hij voor haar kocht, geven aan mensen die hem goed kunnen gebruiken.

Hoe hard hij ook afziet, Steven Crooker blijft geloven in ware liefde. De Amerikaan uit Virginia Beach had net een verlovingsring gekocht, toen zijn vriendin besloot om een einde te maken aan hun relatie. Nu wil Steven een ander koppel gelukkig maken met het sieraad.

Hij wil de ring verloten aan een verliefd paar dat zelf niet genoeg geld heeft om een verlovingsring te kopen. Het idee schoot hem te binnen “na een sessie van droevige muziek en veel wenen”. “Ik heb geprobeerd om hem te verkopen, maar ik kreeg er een heel telerustellend bedrag voor”, vertelt Steven aan The Virginia Pilot. “Bovendien gaat het voor mij ook niet om het geld. Het gaat om de liefde.”

Amoureus aanzoek

Steven vraagt aan koppels om een korte videoboodschap op te sturen. Uit alle inzendingen zal hij een aantal selecteren en met die mensen samenzitten. “Als ik het geef aan een stel dat het echt waardeert, zal ik me veel beter voelen”, hoopt de camera-operator.

Ondertussen lopen de positieve reacties op het gebaar al binnen. “Er zijn zoveel vriendelijke opmerkingen binnengekomen die me echt veel beter doen voelen. Een vrouw stuurde me zelfs een bericht om me te introduceren aan haar dochter.”

Het bericht Man met liefdesverdriet verloot verlovingsring aan arm koppel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels