Vind ons op

Zita

Man komt niet naar werk: “Ik ben te druk bezig als reïncarnatie van de god Vishnu”

Bizar

Man komt niet naar werk: “Ik ben te druk bezig als reïncarnatie van de god Vishnu”

Een ingenieur uit Gujarat, een deelstaat in West-India, heeft wel een heel opvallend excuus gegeven om niet te komen werken. “Ik ben de tiende reïncarnatie van de hindoeïstische god Vishnu” was zijn reden voor afwezigheid. 

Het leven zou in 1999 drastisch veranderen voor de Indiase Rameshchandra Fefar. Nadat hij de horoscoop las in een lokale krant voelde hij naar eigen zeggen een “goddelijke grootheid” over hem neerdalen. Niet veel later zou zijn lichaam zich ook vullen met “goddelijke krachten” en toen zijn vrouw een paar weken later opnieuw de horoscoop voorlas, wist de man dat hij bestemd was voor een uniek leven.

Geen tijd om te werken

Naarmate de jaren verstreken, raakte de man er meer en meer van overtuigd dat hij een reïncarnatie van de god Vishnu was. En iemand met die functie heeft natuurlijk weinig tijd om te werken. Zo was de ingenieur de afgelopen acht maanden maar 16 keer aanwezig op kantoor.

Onwettig afwezig 

De baas van Rameshchandra Fefar is niet zo onder de indruk van zijn spirituele missie. “Jouw gedrag past niet bij dat van een ambtenaar. Dit heeft een negatieve invloed op de werking. Als er niets verandert, zullen we je ontslagen”, klonk het in een aangetekende brief die Vishnu/ Fefar kreeg. Maar de ingenieur trekt zich voorlopig niks aan van de dreigementen. Volgens hem is hij bezig met boetedoening en kan dit niet op het werk. “Mijn werk is niet zo belangrijk als mijn goddelijke roeping.”

Het bericht Man komt niet naar werk: “Ik ben te druk bezig als reïncarnatie van de god Vishnu” verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top