HomeNieuwsBizarMan in verlegenheid gebracht wanneer hij DEZE boodschap van zijn buren krijgt:...

Man in verlegenheid gebracht wanneer hij DEZE boodschap van zijn buren krijgt: “De muren zijn dun!” (foto)

Beter een goede buur dan een verre vriend…

Maar om je buren te vriend te houden, is open en eerlijke communicatie natuurlijk cruciaal. ‘Gelukkig’ zijn de buren van ene Stephen Cunningham behoorlijk recht voor de raap.

“Nee hoor, ik ben zeker niet wakker geworden met een verzoek van mijn buren om ‘stiller seks te hebben”, laat Stephen op sarcastische wijze weten op Twitter.

“De muren zijn dun!”

Wat volgt is een foto van het bewuste briefje. “Beste buur, gewoon even een berichtje van één van je buren om je eraan te herinneren dat de muren in dit gebouw dun zijn en het geluid zich gemakkelijk verspreidt”, valt er als intro te lezen.

“Hoewel we beseffen dat het onvermijdelijk is dat we onze buren soms horen, willen we jou er toch attent op maken dat we meer kunnen horen dan eigenlijk zou moeten”, gaat het verder.

“We willen jouw intieme momenten niet samen met jou meemaken. Daarom vragen we jou vriendelijk om ’s nachts minder lawaai te maken. Hou er alsjeblieft rekening mee dat je buren hebt, in een gebouw waar ’t geluid zich gemakkelijk verspreidt. Bedankt voor je begrip”, klinkt het nog vriendelijk… Kijk maar:

Foto: Pexels/@STRCunningham Twitter – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels