HomeNieuwsBizarMan gearresteerd omdat hij koekje gooide naar vriendin

Man gearresteerd omdat hij koekje gooide naar vriendin

Een man uit het Amerikaanse Florida is afgelopen weekend door de politie aangehouden voor huiselijk geweld, al klinkt de aanklacht wel heel licht. Wade Smith moest met de agenten meekomen nadat hij een koekje tegen het voorhoofd van zijn vriendin had gegooid. De verwonding: een rode plek.

Er zijn al heel wat verhitte discussies gevoerd over koekjes. Over welk deeg het beste bakt, welke echt afschuwelijk smaken en welk het allerlekkerste is. Zelden moet daarbij de politie aan te pas komen, behalve onlangs in Florida. Agenten arresteerden zondag Wade Smith omdat hij tijdens een echtelijke ruzie met hard stukje van een koek naar zijn vriendin had gegooid. De lekkernij raakte haar echt op het voorhoofd, meldt WFLA.

Toen de politie aankwam ter plaatse, zagen ze een duidelijke rode plek op het hoofd van de vrouw. Voor Smith zat er dan ook niet veel anders op dan toegeven dat hij met het deeg had gegooid. De agenten namen hem naar het bureau, waar de borg werd vastgesteld op 500 dollar. Welke knapperige snack de man had gekozen voor zijn woede-uitbarsting is niet bekend.

Het bericht Man gearresteerd omdat hij koekje gooide naar vriendin verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels