HomeNieuwsBizarLerares opgepakt omdat ze meermaals seks had met leerling

Lerares opgepakt omdat ze meermaals seks had met leerling

Een 25-jarige lerares werd gearresteerd nadat is uitgekomen dat ze een seksuele relatie had met een van haar leerlingen. Ze zou minstens drie keer seks hebben gehad met de 17-jarige jongen.

Sarah Katherine Brooks was aan de slag als lerares lichamelijke opvoeding aan de Archer High School in de Amerikaanse staat Georgia. De 25-jarige lerares gaf sinds oktober af en toe bijles aan een van haar studenten.

Minstens drie keer ging de getrouwde vrouw daarbij over de schreef door seks te hebben met de 17-jarige leerling. Volgens de moeder van de jongen deden ze dat ook één keer in zijn ouderlijk huis, terwijl zijn ouders op het werk waren.

Ontslag genomen

Vorige week dinsdag stuurde directeur Ken Johnson een brief aan de ouders van zijn leerlingen waarin stond dat de politie op de hoogte was van een affaire. Daarop nam Brooks meteen ontslag. Even later werd ze opgepakt door de politie. Ze werd beschuldigd van aanranding door personen met disciplinair gezag. Brooks betaalde intussen de borgsom van 11.200 dollar en werd vrijgelaten.

Directeur Johnson maakte duidelijk dat dergelijk gedrag niet getolereerd wordt. “Hoewel we zoiets nog nooit meegemaakt hebben op onze school, is één keer te veel. We dragen ethiek hoog in het vaandel en het vertrouwen dat de gemeenschap in de leerkrachten heeft, vinden we erg belangrijk. Dat beschouwen we niet als vanzelfsprekend”, klonk het in The Daily Mail.

Gwinnett County Jail

Het bericht Lerares opgepakt omdat ze meermaals seks had met leerling verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels