HomeNieuwsBizarLerares geeft toe dat ze meermaals seks had met 13-jarige leerling

Lerares geeft toe dat ze meermaals seks had met 13-jarige leerling

Een Amerikaanse lerares heeft bekend dat ze meerdere keren seks heeft gehad met een van haar leerlingen. Ze viel door de mand toen de ouders van de jongen pikante sms’jes van haar in zijn telefoon vond.

De gehuwde Brittany Zamora gaf les in het eerste middelbaar van de Las Brisas Academy in Goodyear (Arizona). Tussen februari en maart 2018 had de 28-jarige vrouw minstens vier keer seks met een van haar leerlingen, onder meer ook in een klaslokaal terwijl een andere leerling de wacht hield. Ook pikte ze de jongen in het midden van de nacht op om seks te hebben in haar auto.

Seksueel getinte berichten

Zamora stuurde ook naaktfoto’s en seksueel getinte berichten naar de jongen. In maart van vorig jaar merkten de ouders van de jongen dat hij zich vreemd gedroeg, dus installeerden ze een app op zijn smartphone waardoor ze al zijn berichten konden meelezen. Onderstaande berichten komen letterlijk uit hun chat.

Brittany: “Wat ben je aan het doen?”
Jongen: “Aan het dromen over je sexy zelve.”
Brittany: “Oh, schatje. Ik wou dat je hier bij mij was.”
Jongen: “Ik wil je, schatje. Wanneer vrijen we nog eens?”
Brittany: “Ik wil je ook, schatje. Zo hard. Wanneer we maar kunnen, je weet dat ik het ook wil. Ik heb je graag. Je wordt sexyer met de dag.”
Jongen: “Ik wil zo graag met je vrijen, schatje. Ik kan er geen genoeg van krijgen.”
Brittany: “Ik ook niet, schatje. Ik wil je elke dag bij me, voor altijd.”

Toen zijn ouders hem met de berichten confronteerden, gaf hij de feiten toe. De vrouw werd vervolgens gearresteerd in maart 2018 en in voorhechtenis geplaatst.

Steun van echtgenoot

Dinsdag bekende Zamora de feiten. Ze wordt beschuldigd van seksuele handelingen met een minderjarige, mishandeling van een kind en openbare zedenschennis. De uitspraak volgt op 12 juli.

Zamora’s echtgenoot blijft zijn vrouw steunen, ondanks wat ze uitgespookt heeft. “Brittany is een volwassen vrouw. Ze is de beste persoon die ik ooit gekend heb”, verklaarde hij aan de politie.

Ladbible.com

Het bericht Lerares geeft toe dat ze meermaals seks had met 13-jarige leerling verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels