Vind ons op

Zita

Koppel wordt betaald om van bil te gaan in luxehotels

Bizar

Koppel wordt betaald om van bil te gaan in luxehotels

Het klinkt als een onrealistische droom, maar voor een Australisch koppel werd het de aangename realiteit: betaald worden om in luxehotels te overnachten. In ruil moesten ze hun pikante ervaringen neerpennen.

Justin en Jessica zagen een oproep op Instagram en besloten zich meteen in te schrijven. Eerst moest het paar een vragenlijst invullen en daarna volgde een gesprek via Skype. Samen met veertien andere koppels wonnen ze de wedstrijd en mochten ze veertien dagen lang in luxehotels verspreid over heel Australië overnachten. In ruil moesten ze hun intieme ervaringen opschrijven. Die teksten verschenen dan op een erotische reisblog met de naam ‘Places of Intimacy’ van condoomfabrikant Skyn.

Onvergetelijke ervaring

“Het was fantastisch. Twee weken lang mochten we rondreizen en overnachten in fantastische hotels doorheen Australië, terwijl alles voor ons betaald werd. Het enige wat we moesten doen was onze ervaringen neerpennen”, zegt Justin. “Voor de duidelijkheid: we schreven niet enkel over ons seksleven, maar ook over de hotels”.

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Bizar

To Top