HomeNieuwsBizarKoppel moet losgeld betalen voor kat, maar krijgt diertje nooit meer te...

Koppel moet losgeld betalen voor kat, maar krijgt diertje nooit meer te zien

In Amerika heeft een koppel een telefoontje gekregen dat hun kat gevonden was. Wat nog onschuldig begon, eindigde uiteindelijk in pure ontvoering. De man wilde losgeld maar liet nooit nog iets van zich horen. Chris Kete en zijn vrouw zijn er kapot van. 

De kat van Chris Kete is een avonturier en durft al eens van huis weg blijven. Daarom plaatste Kete een halsbandje om de nek van de poes met daarop de tekst “Ik vind mensen heel erg leuk. Ik bedel graag voor eten, maar dat moet je me niet geven. Bel gerust dit nummer als ik je lastigval.” Kete zijn vrouw bevestigde zelfs een GPS-tracker in de leiband.  Op een zonnige dag kregen ze plots een raar telefoontje.

Beloning 

De stemming van het gesprek sloeg al snel om. “Hey ik heb je kat, zei de man aan de andere kant van de lijn”. Kete vond dit erg vreemd want hij zag Fifty enkele minuten daarvoor nog door de tuin lopen. “Ik ben mijn kat helemaal niet kwijt”, begon Kete het gesprek met de catnapper. De man wilde onmiddellijk weten of er een beloning was want hij had de kat van het koppel gevonden, iets waar Chris niet op inging. “Oh er is ging geen geld, klonk het teleurgesteld aan de telefoon”.

Tankstation

Na het telefoongesprek stuurde Kete nog een reeks berichten naar de catnapper. Deze beweerde dat hij Fifty had achtergelaten bij een tankstation, maar dat was gelogen want via de GPS-tracker kon het koppel de coördinaten van het dier achterhalen, helaas verklapte Chris dat ook in een sms waarna de catnapper zijn halsbandje afdeed en alle vorm van communicatie verbrak. De baasjes van Fifty hebben ondertussen gedreigd om naar het gerecht te stappen en posters opgeplakt, maar zonder succes.

Het bericht Koppel moet losgeld betalen voor kat, maar krijgt diertje nooit meer te zien verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels