HomeNieuwsBizarKoppel krijgt na 13 jaar proberen eindelijk een kind

Koppel krijgt na 13 jaar proberen eindelijk een kind

Een koppel uit het Amerikaanse Nebraska heeft na 13 jaar lang proberen eindelijk een kind mogen verwelkomen. Opvallend genoeg was het een crowdfundingcampagne die soelaas bracht. Met hun dochter lacht het leven hen nu toe. Bovendien verwacht het stel nog een tweeling via een draagmoeder.

Voor de 35-jarige Lindsay en de 37-jarige Brian was de droom om ouder te worden groot. Toen ze van de dokters te horen kregen dat ze na hun 15 miskramen de hoop moesten opgeven, brak hun hart. Als laatste hoop probeerden ze via een GoFundMe-pagina geld bij elkaar te sprokkelen om hun definitieve poging op draagmoederschap te financieren.

Kinderwens in vervulling

De pagina kreeg veel aandacht en leverde het koppel zelfs een dochter op. Een vrouw contacteerde Lindsay en Brian om te vragen of ze haar ongeboren kind wilden adopteren. Met baby Henley ging hun kinderwens eindelijk in vervulling. “Ik heb geweend als een kind”, vertelde Lindsay aan het tv-station WOWT.

Maar daar stopte hun geluk niet. Ondertussen had de zus van Lindsay zich kandidaat gesteld om draagmoeder te worden. En terwijl het adoptieproces liep, bleek zij na vier pogingen zwanger. Het koppel was door het dolle heen toen het ontdekte dat het om een tweeling ging.

Bekijk hun emotioneel verhaal in onderstaande video:

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels