HomeNieuwsBizarKoppel heeft bizar verzoek voor huwelijksfotograaf

Koppel heeft bizar verzoek voor huwelijksfotograaf

De meeste koppels die in het huwelijksbootje treden willen hun speciale dag, van het opmaken tot het avondfeest, op de gevoelige plaat vastleggen. Dit Britse koppel gaat echter nog een stap verder. Zij zoeken een fotograaf die ook hun huwelijksnacht wil filmen.

Het koppel dat anoniem wenst te blijven heeft lang nagedacht over dit verzoek. Ze vinden de huwelijksnacht, en alle activiteiten die daarbij horen, heel belangrijk en willen hier absoluut een herinnering aan. Ze hebben dan ook een oproep op bark.com geplaatst. “Zowel mijn verloofde als ikzelf geloven dat onze trouwnacht even belangrijk is als onze trouwdag”, zo luidt de oproep. “Het is niet de norm om je huwelijksnacht te laten fotograferen en te filmen, maar sinds onze verloving zijn wij het erover eens dat we iemand willen hebben die onze huwelijksnacht filmt. Helaas hebben we tot nu toe niemand gevonden die dit wil doen. We hebben reeds onze eigen cameraman gevraagd, maar hij voelt zich er te ongemakkelijk bij en hij heeft dat nog nooit gedaan.”

2.000 pond

De tortelduifjes zijn bereid om een grote som neer te tellen. “We beseffen dat het een vreemd verzoek is, maar we willen geen enkel moment van onze dag én nacht vergeten. Vanwege de aard van het verzoek en het feit dat onze trouw al in september is, zijn we bereid om zo’n tweeduizend pond te betalen en staan we open voor onderhandelingen”, schrijft het koppel.

Dit klusje is dus goed betaald, maar je moet je wel flexibel opstellen qua werkuren. “De video is voor persoonlijk gebruik van mijn verloofde en mezelf en daarom is het belangrijk dat we iemand vinden die we voor honderd procent kunnen vertrouwen. We zoeken iemand die rond 1 uur ’s nachts kan beginnen tot ongeveer drie uur ’s nachts, maar het tijdsschema hangt af van wanneer het feest eindigt. We willen graag een mix van stills en bewegende beelden en we willen dat het er professioneel uitziet, dus de belichting in de kamer moet van tevoren al geregeld zijn.”

Geïnteresseerde fotografen kunnen zich nog steeds aanmelden.

Bron: Het Laatste Nieuws

Het bericht Koppel heeft bizar verzoek voor huwelijksfotograaf verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels