HomeNieuwsBizarKleuter doodt per ongeluk goudvis door knuffel

Kleuter doodt per ongeluk goudvis door knuffel

Kinderen en huisdieren, het is niet altijd een geslaagde combinatie. Zo weet een Amerikaanse kleuter geen blijf met zijn verdriet nadat hij per ongeluk zijn geliefde goudvis gedood heeft. De jongen had de vis uit zijn aquarium gehaald om hem een knuffel te geven.

“We waren naar een film aan het kijken toen we opeens lawaai in Everetts kamer hoorden”, schrijft Tori, de moeder van de 4-jarige Everett Hamlin, op Facebook. “Onze zoon liet weten dat er niets aan de hand was, maar een kwartiertje later ging ik toch even kijken.” Vervolgens zag de moeder hoe er een stoel naast het aquarium stond. Al snel realiseerde de Amerikaanse zich dat Nemo verdwenen was.

Hand

Niet veel later trof ze de dode goudvis aan in de hand van de slapende kleuter. “Nadat ik duidelijk had gemaakt dat Nemo gestorven was, zei Everett dat hij het visje alleen maar een knuffel had willen geven. Onze zoon had niet door dat dat de dood van Nemo zou betekenen. Hij was erg aangedaan en zei dat hij Nemo niet had willen vermoorden. We namen Nemo in huis toen Everett slechts enkele maanden oud was. Hij is er dus het hart van in.” Voor zijn verjaardag mag de kleine uk alleszins een nieuwe vis uitkiezen.

Het bericht Kleuter doodt per ongeluk goudvis door knuffel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels