HomeNieuwsBizarKevin Spacey out zich als homoseksueel in reactie op beschuldiging aanranding

Kevin Spacey out zich als homoseksueel in reactie op beschuldiging aanranding

De Amerikaanse acteur Kevin Spacey heeft op Twitter bevestigd dat hij homoseksueel is. Dat deed hij in een bericht waarin hij zich excuseert voor de ongepaste benaderingen van een collega-acteur.

De acteur uit ‘American Beauty’ werd door Anthony Rapp beschuldigd van aanranding. Volgens Rapp, die onder andere meespeelt in ‘Star Wars’, zou hij op zijn 14de uitgenodigd zijn op een huisfeest van de toen 26-jarige Spacey. Toen iedereen vertrokken was, zou acteur zich op Rapp gesmeten hebben.

In een tekst die hij op Twitter plaatste, excuseert Spacey zich voor zijn “ontoelaatbaar dronken gedrag”. De acteur vertelt dat hij zich na 30 dertig jaar niets meer herinnert van de ontmoeting, maar dat het hem spijt dat Trapp die gevoelens al die jaren heeft moeten meedragen.

“Ik hou al heel mijn leven van mannen”

Daarna gaat Spacey verder met te zeggen dat het tijd wordt om aan de wereld bekend te maken dat hij op mannen valt. “Ik heb al heel mijn leven lang gehouden van en romantische ontmoetingen gehad met mannen”, klinkt het. Het gerucht dat Spacey homoseksueel was, deed al langer de ronde, maar de acteur ontweek de vraag steevast in interviews.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels