HomeNieuwsBizarJongen zit uren vast in kluis na verstoppertje

Jongen zit uren vast in kluis na verstoppertje

In de Duitse hoofdstad Berlijn is een 9-jarige jongen iets te hard opgegaan in een spelletje verstoppertje. De deugniet raakte zat meer dan drie uur vast in een kluis.

Terwijl zijn jongere broer hem moest zoeken, kroop de jongen in een kluis. Maar terwijl de deugniet zich nestelde, viel de deur van de brandkast plots dicht. De familie van de jongen was in alle staten, want alleen de grootvader kende de code van de kluis. Tot overmaat van ramp was de pater familias niet thuis en onbereikbaar.

Brandweer en speciaal team

Uiteindelijk moest de brandweer ter plaatse komen. Zij zaten natuurlijk ook met de handen in het haar: explosieven gebruiken was immers geen optie omdat dit gevaarlijk was voor het kind. Wel besloten ze om via een kleine opening zuurstof in de brandkast te pompen, zodat het Duitse jongetje niet in ademnood kwam. In de tussentijd probeerde de familie en de brandweerlieden allerlei cijfercombinaties uit.

Toen dat niet lukte, werd een slotenmaker en een speciaal team opgetrommeld om de kluis open te breken. Na drie uur was het klusje eindelijk geklaard.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels