HomeNieuwsBizarJongen gelooft in geesten door luidruchtige, amoureuze buren

Jongen gelooft in geesten door luidruchtige, amoureuze buren

De Britse Milo krijgt de laatste tijd nogal weinig slaap. Meer dan eens wordt de 3-jarige jongen ‘s nachts wakker door luid gebonk. De peuter vreest dat het geluid veroorzaakt wordt door spoken, maar zijn moeder Susie Verrill weet hoe de vork echt in de steel zit.

De Britse blogster is er achter gekomen dat het luidruchtige gerampetamp van de buren er voor iets tussen zit. “Ik ben oprecht gelukkig dat jullie een gelukkige relatie hebben, dus interpreteer dit niet als een passief agressieve boodschap”, pent ze neer in een brief voor haar buren. “Als jullie ‘s nachts plezier hebben, zouden jullie dan wat stiller willen zijn? Onze zoon wordt er wakker van en we vinden het moeilijk om uit te leggen dat je geen geest bent.”

Of ze de brief echt verstuurd heeft, is niet duidelijk, maar ze heeft de tekst wel gedeeld op Instagram. Daarbij stelde ze de vraag wat mensen vinden van de boodschap. De reacties zijn overwegend positief, dus we vermoeden dat de brief ondertussen al in de postbus is geraakt.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels