HomeNieuwsBizarJonge vrouw telt 8.500 euro neer voor dramatische metamorfose

Jonge vrouw telt 8.500 euro neer voor dramatische metamorfose

De Australische Amber Luke zag er enkele jaren geleden nog uit als een doodgewone tiener. Maar hoe ouder ze werd, hoe sterker de drang naar een extreem uiterlijk. Ondertussen is Luke bijna onherkenbaar. “Ik zag er vroeger zo saai uit.”

Het begin van Amber’s nieuwe uiterlijke begon op haar zestiende. Naar eigen merkte ze iemand op met een tatoeage en wilde ze er zelf ook eentje. Twee jaar later had de jonge vrouw er drie en nu op haar 23ste heeft ze er 50. Maar het bleef niet bij tattoos. Zo liet ze ook al haar oogballen inkleuren. Deze ingreep is niet zonder gevaar want je kan er blind van worden. “Dat was heel intens”, vertelt ze aan The Sun. “Het heeft veertig minuten geduurd en het deed enorm veel pijn. Mijn ogen werden opengehouden terwijl ze met een spuit geïnjecteerd werden met inkt. Dat gebeurde vier keer per oog. Ik heb drie weken lang niets kunnen zien.”

Tong splitsen 

Maar de pijn hield haar niet tegen om een nog extremere ingreep te laten uitvoeren. Luke heeft sinds kort een gespleten tong. Een echte verklaring voor haar obsessie met een extreem uiterlijk heeft ze niet echt, behalve dan dat ze vond dat ze er te saai uit zag. Wat vindt haar familie van de transformatie? “Mijn moeder heeft mij altijd gesteund. Alleen toen ik mijn oogballen liet tatoeëren, heeft ze gehuild. Kostplaatje van haar bodyart? Maar liefst 8.500 euro.

21.000 volgers 

De opvallende look van ‘Blue Eyes White Dragon, zoals ze door haar fans wordt genoemd, legt geen windeieren. Momenteel heeft ze 21.000 volgers op Instagram.

Het bericht Jonge vrouw telt 8.500 euro neer voor dramatische metamorfose verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels